holophonic.punt.nl
een doorgeefkist
ik kreeg de kist dus van Wormpje  en hij is bedacht door Gea!
Ik liep laatst hier door het dorp, en toen zag ik ineens deze oude kist staan bij het oud vuil.
Ik dacht bij me zelf: Het is jammer om deze kist te laten staan, eigenlijk zou je er iets bijzonders mee moeten doen!
En zo kwam ik dus op het idee van een tijdskist!

Wat is de bedoeling?
Ik stop een voorwerp in deze kist en dan geef ik de kist door aan iemand anders die er dan ook weer een voorwerp bij in doet, deze persoon geeft hem dan ook weer door, net zo lang tot dat de kist helemaal vol is!
Zodra de kist vol is gaan we hem ergens begraven en hopen dat de kist over 100 jaar gevonden wordt, dan kunnen de mensen dan zien wat wij zo al bezaten en wat ons bezig hield in deze tijd.

Gea!
stopt er een krant van vandaag in zodat ze over 100 jaar kunnen zien wat er vandaag gebeurd is!

Natascha!
stopt er een kookboek in zodat ze kunnen zien wat wij voor lekkere dingen aten!

Margot!
een spel, zonder batterijen.

Jel!
stopt haar dagboek erin, zodat de mensen weten hoe wij leefden in deze tijd.

Renate!
stopt er een videoband in waarop alle fratsen van dit kabinet staan. En voor de zekerheid zal ik er een paar harttabletjes instoppen. (Voor als ze zich het zuur schrikken!) Opdat ze weten hoe idioot de wereld in deze tijd was!

Ulla!
stopt er zakjes met zaadjes in van planten en kruiden....
zodat ze over honderd jaar weten welke flora en founa we hadden...en de kruiden kunnen dan meteen in de recepten gebruikt worden...

Jesse!
stopt er een aantal cd`s die afkomstig zijn uit de tuinen. Heerlijke muziek tijdens het lezen van de krant van 100 jaar geleden, het koken van iets lekkers uit het kook boek, het spelen van een leuk spelletje, het relaxen na de videoband te hebben gekeken van het kabinet, en het bezig zijn met het planten van de zaadjes van Ulla

Moeke!
doet er haar verzameling boeken in. Zijn er wel erg veel, maar boeken lezen is van alle tijden. De boeken zijn nogal vreselijk verschillend dus best goed voor de toekomst

Ineke!
ik doe hier een paar dvd's in met goede muziek, zodat dat dan bekeken en beluistert kan worden.

Monique!
En ik? ik doe er wat foto's in van mijn familie zodat men kan zien hoe de mens er in 2004 uit zag. wie weet kunnen ze er nog wat van leren? of lachen ze zich rot

Luun!
Ik doe een blikje cola, een reep chocola, en een pakje sigaretten in de kist. Mocht ik tot leven gewekt worden, kom ik in elk geval de eerste dag door met deze dingen. En zo niet? Nouja, dan nog zeggen deze dingen genoeg over mij

Wormpje!
Ik doe er een pakje condooms in dan weten ze ook wat voor ondingen ze hier hebben. En mochten ze nog tijd over hebben na de krant te lezen, het spelletje te spelen, dagboek lezen, boeken van moeke lezen (dat duurt uren die verzameling), kookboek doorlezen, cola/chocolade opeten van luun, foto's ophangen van moon, videoband bekijken, cd's beluisteren, zaadjes planten, muziekdvd's bekijken.... dan kunnen ze de condooms uitproberen..... erna sigaretje roken.. en tja als dan toch gebeurd wat normaal niet mag gebeuren wil ik er ook nog wel een anticonceptie-pilletje in doen.... de pil zal ik er niet instoppen, de reden zullen ze wel zien op de videoband van Renate, ze zijn zo duur geworden hihihihihi.....
En nu word er van mij verwacht dat ik aan iets meedoe wat totaal niet in het aardje van holo ligt... maar ik kreeg hem van Worm (wat stiekum toch een limbo schatje is ssssssssssst) dus ik doe voor een keer mee!
maar dan komt het wat voor de *&%# moet ik in die kist stoppen?..
ik doe een brief erin met de text van "de internationale" opdat dat niet vergeten word...
ik doe er een zakje met verschillende soorten drugs in opdat ze weten waar wij high van werden.... en ik doe er het recept in van holo's driftdrank opdat ze weten dat red bull met wodka het drankje was waar men op drift van raakte....
 
ik geef de kist door aan Lonneke van Cart4Art
Bitsj en denk dat er iets kunstigs bitsjerigs in komt....
en Lonneke  Bitsj als je wil sleur ik die kist wel naar je toe ;)...
ik denk wel dat je hem naar een web-log moet sturen want las dat bij iemand.....
 

Reacties

ulla op 28-10-2004 08:42
en pleite is de reputatie van deze eeuw..haha ..met die band van renate en jou info hebben ze en kleurrijk beeld van hoe we hier nu leven.....
hahahahah..
goeie zet dus....
Holophonic op 28-10-2004 10:44
kan je nagaan deze eeuw is net begonnen... ;)
Lonneke op 28-10-2004 12:38
hahahah...en dit is wel iets voor mij? wilde je zegge? hihihi gekkie...Nah okej..ik doe er een opblaaspop in...maar zet m niet op mijn site keej? hihihi
ikvind de kist wel super gaaf!! mooi oudje!
Holophonic op 28-10-2004 13:18
nah daar zit ik dan mooi mee!....
wel een opblaaspop erin pleuren maar niet plaatsen en doorgeven? ...
*haalt opblaasberta eruit en prikt haar leeg*
ik weet nu even niet an wie ik hem dan door ga geven maar als je hem wil mag je hem hebben......
Jel op 28-10-2004 16:47
Ik heb 'm voor je meegenomen en hij gaat in de uitverkoop
Wormpje op 28-10-2004 19:05
*bloos* ja jij bent ook een schatjuh ted
 
uhm tedjuh.... misty en wicjuh hebben hem ook nog niet gehad en merel ook niet...... hihihhi
 
 
luun op 28-10-2004 19:16
Huh? Hij is meegenomen?
ow........
 
 
Holophonic op 28-10-2004 19:21
nope ik heb aan Bitsjgevraagd of ze hem wil hebben en antwoord verwacht ik dus snel........
Wormpje op 28-10-2004 19:22
hahahahaha ja goeie ted!!!!
luun op 28-10-2004 19:34
Nou heb net ff gekeken naar waar die kist dan weer heen gesleept is en ik moet zeggen.....tjonge jonge jonge zeg! Hoe serieus moet je dat nemen? Ze zijn er niet blij mee dat tie niet op web-log is gebleven? Leek mij juist wel leuk. Ze vinden dat hij is doorgestuurd naar mensen die er geen belang bij hebben? Is er iemand die hier daadwerkelijk belang bij heeft?
Ik denk zeker dat het hoog op de agenda van de wereld top komt te staan...Kist in onrechtmatige handen gevallen....
En ik maar denken dat we meededen aan iets leuks, een geintje, kijken hoever zoiets komt...ben wel een beetje boos hoor!
Tis ook niet dat Holo lekker de kans kreeg hem door te geven...
Holophonic op 28-10-2004 19:46
niet doen schat.... gewoon de lol ervan inzien ;) als bitsj hem niet wil... zien we dan wel weer hahahahahaha
luun op 28-10-2004 19:55
Ik schop het ding aan schroot!
Bitchjuh op 28-10-2004 20:47
Geef maar door, Holo
Jel op 28-10-2004 22:35
Het was absoluut niet mijn bedoeling om iemand tegen het hoofd te stoten maar ik begreep dat sommige mensener niet echt op zaten te wachten, omdat er vaak geweigerd werd.Vandaar dat ik 'm teruggehaald heb.
Jammer dat er meteen zo gereageerd word, want dat was niet de bedoeling.
Groetjes Jel
ulla op 28-10-2004 22:40
al die drukte om niks...kist heeft gewoon even een uitstapje gemaakt naar punt..punt uit..hij is nu toch weer netjes bij weblog...pffffffffff.....
Beerta op 28-10-2004 22:44
web-log,punt.nl wat maakt het allemaal uit we loggen toch allemaal voor ons plezier??
Zo kom ik nog eens ergens!
Jel op 28-10-2004 22:45
Het maakt me ook niet uit dat ie niet bij weblog blijft (die mening had iemand anders) Het is denk ik juist leuk als ie wat verder komt als in het kleine kringetje.
Maar er worden me woorden in de mond gelegd die ik niet gezegd heb.
Beetje jammer
Holophonic op 28-10-2004 23:32
ik vind het grappig Jel... en vond het ook leuk hoe jij reageerde (zo van dat je hem meeneemt en bij jou in de uitverkoop gooit)
alleen toen ik op jou loggie las dat er iemand was die het jammer vond dat ie bij iemand terecht gekomen was die er geen belang bij had (vraag me af wie er wel belang bij heeft maar dat terzijde) en dat ie niet buiten weblog geplaatst had moeten worden kreeg ik een beetje kriebels en dan zet ik het er gewoon bij.... maar ik zie nergens je naam staan Jel dus don't worry;)
Jel op 28-10-2004 23:50
Is goed, het zou jammer zijn als het door een misverstand verpest zou worden.
Groetjes Jel
Moeke op 29-10-2004 00:23
Het zou het leukst zijn als die kist zelfs ergens in amerika ofzo kwam ..... Is toch zoiets als een kettingbrief? Hoe meer hoe beter! Verder was het een geweldig idee ...
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
schreeuwdoos


 

 
veilig??
Top Viruses
1.  WORM_NETSKY.P
2.  HTML_NETSKY.P
3.  PE_ZAFI.B
 
Virus Advisories
 !  MS04-039_ISA_SERVER 
•  WORM_MYDOOM.AG 
•  WORM_MYDOOM.AH 
•  more...
 
Related Links
•  Hoaxes
•  FREE virus scan
 
go to www.trendmicro.com
Webmasters:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl