holophonic.punt.nl
Rinus Michels...
vanmorgen vroeg is in Aalst (België) Rinus Michels(77) overleden...
 
hij stond bekend als "de generaal" een harde norse trainer...
 

 
9-2-1928 "de generaal" 3-3-2005

Reacties

Moeke op 04-03-2005 23:06
Nu mijn mening en geen algemeenheid.
 
Ik denk dat Nederlands beste coach aller tijden gestorven is. Ik denk dat er niet snel ooit zo'n coach terug zal komen. Ik denk dat weinigen dit met me eens zullen zijn en wilde rond het overlijden van deze man, met veel humor geen discissies oproepen. Hij miste zijn overleden echtgenote verschrikkelijk want zij was zijn maatje. Ik hoop dat hij samen met haar is en dat zij samen de rust en vrede hebben die ze na een hectisch leven verdienen. (Sorry Ted geen desrespect maar ik denk eerder dat ik niet wilde dat er kreten komen van nee C is beter of nee A is beter)
HoloPhonic op 04-03-2005 23:09
zou dat gebeuren dan? ik ben nog weinig discussie's tegengekomen Mook... 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
schreeuwdoos


 

 
veilig??
Top Viruses
1.  WORM_NETSKY.P
2.  HTML_NETSKY.P
3.  PE_ZAFI.B
 
Virus Advisories
 !  MS04-039_ISA_SERVER 
•  WORM_MYDOOM.AG 
•  WORM_MYDOOM.AH 
•  more...
 
Related Links
•  Hoaxes
•  FREE virus scan
 
go to www.trendmicro.com
Webmasters:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl