holophonic.punt.nl
spital enzeau
er zit een gat in mn teen (ik weet niet of een teen in gat erger is maaf goed) en dat is een beetje diep en deaud... ik kan het gewricht zien.... gister was het al schoongemaakt door dokter snor maar dat helpt niet... morgen krijg ik te horen of ik int spital word opgenomen en wanneer... ik heb een antibiotica kuur gekregen en dat is de tweede in anderhalf maand dus of het werkt betwijfel ik ... dat tezamen dat don mn site had gekraakt en dat Ajax...nl me gewoon heeft gedumd maakt de afgelopen week een van de slechtse... ik hoop dat ik snel weer wat op orde ben en dat ik weer wat kan plaatsen... mn foon gaat mee en mn laptop ook maar weet niet of er internet is...
ill be back 

^^
gejat van Haahgmans

Reacties

gewebkijk op 23-08-2007 02:31
beter goed gejat,
dan slecht bedacht.
 
rock on holo..!
...
grmpfie op 23-08-2007 11:09
Goh... die hebk ook... en niet van Haaghmans gejat..
Neem je je gitaar ook mee naart spital.. ?
Voor fun..*grijns*
 
xus
Holophonic op 23-08-2007 15:49
ik mocht weer naar huis maar moet morgen weer terug :( als ik er eenmaal moet leggen laat ik hem wel brengen Grmpf... incl mn lappiedietoppie :p
gewebkijk op 23-08-2007 16:08
nog een gelukkie, dat je geen drumstel hebt...
...
funkyspam op 24-08-2007 09:13
Klinkt niet echt als Rock&Roll Holo...
 
Hoe kom je aan dat gapende gat?!?
Don op 24-08-2007 12:40
Ted, ik vind het heel lullig voor je dat weer naar dokter snor moet met je ellende. Je hebt echt altijd wat en dat zal ook wel zo blijven waarschijnlijk. Ook heel lullig is de manier waarop onze jarenlange vriendschap, 20 jaar ongeveer?, is beeindigd. Heel jammer, we hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Maar toen jij mij opbelde en mededeelde dat je mijn huis en auto in de fik zou komen steken heb ik besloten om de jarenlange vriendschap te beeindiggen, zoiets zeg je niet tegen een vriend. Sheila heeft de eerste nachten niet kunnen slapen en is nog steeds bang dat langskomt of je schoon familie stuurt, je weet wel wie ik bedoel. R.L.
 
We hebben een menings verschil gehad omtrent hoe en wat te doen op de site waar we niet uitkwamen. Hierna heb jij het wachtwoord veranderd waardoor ik er niet meer op kon. Toen ik je vroeg om mij ook het wachtwoord te geven deed je dat niet. Ik heb toen een email gestuurd naar Henk Jan en de moderators van punt.nl ( die jij goed kent ). De site is namelijk officieel van mij, ik heb hem geregistreerd en de site staat op mijn naam. Aangezien Ajax...nl nog steeds op mijn naam staat zegt voor mij genoeg. Punt.nl is het er mee eens dat de site officieel van mij is.
 
Zonder al jouw hulp was Ajax...nl ook niet de succesvolle site geweest die het nu is, dat was mij alleen nooit gelukt! Hiervoor zal ik je altijd dankbaar blijven, maar na je bedreigingen zullen we nooit meer zulke vrienden kunnen worden als dat we waren. Ik ken je al heel lang en weet dat je soms in een gekke bui gekke dingen kunt doen. Je weet wat ik bedoel.
 
Wat betreft het kraken van je website, onzin. Ik heb Henk Jan precies uitgelegd wat er gebeurd is en hoe ik dat gedaan heb. Het is gewoon een domme fout van jou zelf geweest. Ik kan nu nog steeds op je site, deze site, komen en allerlij kattekwaad uit halen zolas je account opheffen. Dit kan ik al maanden overigens en nu dus nog steeds. Maar dat doe ik niet. Wil je weten hoe? Stuur een email naar Henk Jan, die weet hoe. Vraag maar aan hem of het met hacken of kraken van deze website te maken heeft. Henk Jan weet dit al een week of twee en heeft jou kennelijk nog niet ingelicht. Hetzelfde wat jij gedaan hebt uit wraak bij Ajax...nl zal ik niet doen, wees maar niet bang. De hele site was weg en ik heb hem met Raymond & Jordy weer op kunnen bouwen. Heeft veel werk gekost, maar hij staat er weer en we zijn er trots op!
 
Wat is er nou gebeurd met ons en Ajax...nl?
 
Wij hebben samen Ajax...nl grootgemaakt maar ik denk dat het nivo van de site te hoog is voor jouw. Als het jouw al niet meer uitmaakt hoe artikelen op de site geplaatst worden... Je weet waar ik het over heb. Verder wil jij Ajax...nl meer als een weblog voortzetten en ik meer als een professionele Ajax site. Ik heb hierom ook al dingen die jij gemaakt had voor de site verwijderd, ik vond het allemaal te speels, te kinderachtig, te weblog achtig. Hierdoor is naar mijn mening een diepe kloof ontstaan omtrent de voortzetting van de site.
 
Ik er leg er nogmaals de nadruk op dat jij heel veel gedaan hebt voor Ajax...nl en dat ik dat nooit zonder jouw gekunt had. Misschien kunnen we in de toekomst toch weer samenwerken, maar vrienden...nee, dat zit er voorlopig niet in.
 
Ted, ik zal de IP-ban die je hebt op site en de chat opheffen, alhoewel ik haast zeker weet dat je via een ander IP adres naar de site kijkt.
 
Ook bied ik je aan om weer te komen gastloggen op Ajax...nl zodat je toch weer met de site te maken hebt. Daar zit wel een voorwaarde aan, je moet artikelen plaatsen op de manier waarop ik vind dat het hoort.
Ik hoor graag van je.
 
Verder vind ik het echt klote dat je weer naar die dokter snor moet en ik wens je veel sterkte.
 
In het Spaarne ziekenhuis is geen draadloos netwerk om op internet te komen. Toen ik er lag heb ik wel een plek gevonden waar het wel mogelijk was. Onderste verdieping in de personeels kantine. Als je daar gewoon op een rustig plekkie gaat zitten kan je gewoon inloggen op een onbeveiligd netwerk en ongestoord internetten.
 
All the best!
 
Don
 
Holophonic op 24-08-2007 15:52
geen zin om lang de zitten typen dus heel kort: ik heb jou niet bedreigd, jij had iedereen al een mail gestuurd waarin jij aangaf je helemaal terug te trekken van Ajax...nl dat is als een contract, je hebt via een omweg mijn wachtwoord weten te krijgen (dat noemen ze hacken), dat Henkjan weet van dat lek en niets doet of zegt vind ik heel vreemd en ik ga ook vragen waarom dat niet gebeurde...
Don op 24-08-2007 16:15
Tja Ted, dan zijn we helaas uitgepraat. Je weet donders goed dat je me wel bedreigd via de telefoon.
 
Ik kan steeds op deze site in jouw beheer komen, niet via een omweg maar door nalatigheid van jou.
 
Vraag AUB snel aan Henk Jan en vraag hem ook of dat 'hacken' is.
 
Ondanks alles, sterkte in het ziekenhuis.
Don op 24-08-2007 16:27
Ted, ik heb net nog even gekeken en ik kan NU nog steeds in jouw beheer komen. Echt niet door te hacken ofzo hoor. Trouwens, je weet ook wel dat IK niet kan hacken. Ga nou niet de onschuld zelfe lopen spelen.
 
Maak je overigens geen zorgen ik zal niets veranderen of opheffen in jouw beheer.
 
Vraag Henk Jan maar hoe ik dat doe. Hij weet het. Al een week of twee.
 
Is geen hacken, begrijpt Henk Jan en moet jij ook begrijpen want je weet dat ik dat niet kan.
 
Mijn aanbieding om je weer te betrekken bij de site staat nog steeds.
 
Ik ken je al 20 jaar en weet dat je een goed persoon bent. En ik weet ook wel dat je die telefonische bedreiging in een opwelling gedaan hebt en dat je dat niet meent. Iedereen zegt wel eens iets raars als je boos bent.
 
Ted ik wens je nog steeds het allerbeste.
 
Don
 
Holophonic op 24-08-2007 16:46
waarschijnlijk kom je via een lek in mijn beheer ik heb je een wachtwoord van een log gegeven (nieuws uit nederland) en via dat lek kom je in mn account... dat is dus wel hacken don.... 
Don op 24-08-2007 16:52
Ik vind het best Ted.
 
De groeten van Don de hackert.
Holophonic op 24-08-2007 16:53
hac·ken (onov.ww.) 1 inbreken in een computer cq netwerk om gegevens te achterhalen of te wijzigen 
Don op 24-08-2007 16:57
Jammer dat het zo afloopt. Ik wens je veel sterkte met je medische problemen.
 
Als je weer bij Ajax...nl betrokken wilt zijn weet je hoe je me kan bereiken.
 
Je weet dat ik ook geen kwaad-willend persoon ben.
 
Dit is mijn laatste bericht. Ik zal je ook geen email meer sturen.
 
Ik wens je het allerbeste.
 
Don
Don op 24-08-2007 16:59
Als ik jouw het wachtwoord geef van Ajax...nl en je gaat in beheer van Ajax...nl is dat dan ook hacken?
 
Dan ben jij dus ook een hacker.
 
Echt laatste bericht.
Holophonic op 24-08-2007 19:52
als ik het wachtwoord geef van een ander blog onder hetzelfde account en je veranderd het wachtwoord is dat hacken ja... als ik in een flat woon en bij de buren over het balkon klim, daar de sloten verander is dat ook illegaal... ik heb het wachtwoord veranderd NADAT jij je van Ajax...nl had teruggetrokken ik reffereer aan het emailcontact met medewerkers van Ajax...nl. Ron schiltmans van 29/7/07....
Don op 24-08-2007 20:10
Ted, succes met de campagne die je voert tegen mij bijje vrienden van punt.nl
 
Ik denk dat er bij punt.nl mensen zijn die dit op een normale en objectieve wijze kunnen beoordelen. Jij kunt dit blijkbaar nog niet.
 
PS: Heb ik me weer laten verleiden tot een reactie. Echt nu de laatste keer.
grmpfie op 24-08-2007 20:29
Tjonge... grmpf... jongentjes..
dr zijn altijd drie kanten aan ieder verhaal... tmijne..tzijne.. en de waarheid..
xus.. voor allebei en kwil dat jullie gewoon weer vriendjes zijn eej...?
wens n prettig weekend...
dido.punt.nl op 24-08-2007 20:31
Wauw sta hier ff van te kijke....
k ben dit niet gewend, jullie ook niet neem ik aan. 20jr ... is een tijd. Jullie Kennis & info ; ik ben mede door jullie op (AJAX) .punt.nl terecht gekomen, heb 't gepromoot onder mijn contacten. Veel op jullie site's geweest en er meerdere dingen geleerd en begrepen.
Holo ; ik begrijp dat jij babbelt vanuit een Ziekenhuis ?? Namens Mij Beterschap en graag snel.
Don & Holo : Jammer maar ja we blijven Mensen He ?
Holophonic op 24-08-2007 20:43
nee Dido, ik hoef gelukkig niet opgenomen te worden... ik moet wel mn poot in de lucht houden en mag niet veel lopen en slik antibiotica....
goed weekend Grmpf... vrienden zullen we blijkbaar niet meer worden... hij is koppig en ik ben koppig... binnensoon in dit theater de mailtjes die over en weer werden verstuurd... heeft een ander ook iets om over te denken en te oordelen ;)
dido.punt.nl op 24-08-2007 20:48
t maakt ook geen R..t Uit ik heb m'n 2e seizoenkrt voor mijn zoon(tje) binnen en wou dat Davids zijn fucking scheenbeschermers had gedragen en de ..... voor alle G.A. eagles k spreek je wel weer op Godenzonen.punt.nl
en je weet het ehe? Hou je Poot Stijf!
grmpfie op 24-08-2007 20:56
Grmbl... kvind niet dat je dat kunt doen... privé mailtjes publiceren...
koppigheid daargelaten..
je mag zelf beslissen, maar kvind niet dat je je "andere" vrienden daarmee mag belasten.. of kanten moet laten kiezen.. tis zoiets als buuf en ik...:p
xus
dido.punt.nl op 24-08-2007 21:04
mss GRMPFIE & dido als : Mediator ..... Is momenteel ook razendpopulair in het bedrijfsleven .....?
kippie68 op 24-08-2007 21:05
sterkte met je teen... grote teen?
en met de rest hier zo te lezen ppfffff
Holophonic op 24-08-2007 22:40
jeps Kip... nu issie helemaal groot ;)... ik pas niet meer in mn schoenen en heb nu ouwe lullen schoeisel aan... vet verrot warm... elke keer als ik met mn poot in de lucht zit die dingen uit maar als ik even moet lopen moeten ze weer aan... ik belast niemand daarmee grmpf... er hoeft niet geklikt te worden ;)... 
kippetjuh op 28-08-2007 16:25
hmzzzz en slippers dan? of is tie nu al wat minder dik? groot?
 
Red op 01-09-2007 21:29
Holo, hoe gaat het nu met je dat gat in je teen? Is er al wat verbetering of wordt het erger?
grmpfie op 02-09-2007 13:31
Heb helaas slecht nieuws.. met HoLo gaat t niet zeau goed..
Hij is opgenomen int spital en wordt zeker nog tot dinsdag in slaap gehouden en beademd..
Naast alle ellende met de suikerspiegel en zn voet heeft hij er nu ook n longontsteking bijgekregen.. Hij zou eigenlijk a.s. dinsdag gedottert worden, maar dat hangt van de beademing af.. schijnt niet samen te kunnen gaan..
Kwens zijn familie sterkte in deze onzekere dagen en hoop met heel mn hart dat ie weer snel te lezen is..
Kzal jullie op de hoogte houden als ik iets meer weet..
Red op 02-09-2007 15:32
Damn...ik schrik hier zo van, grmpfie. Ik kan ook niets doen dan alleen maar heel erg hopen dat ie er gauw weer bovenop komt. Hou mij in ieder gevalalsjeblieft op de hoogte, zou ik fijn vinden. Groetjes, Red
gewebkijk op 02-09-2007 16:54
schrik..!
...
op 02-09-2007 17:12
joh !!!!!! daar schrik ik van.
dido.punt.nl op 03-09-2007 00:42
Sjit, Sjit .... Hee Holo Come on Man..! Sjit sjit sjit... Please get well !!! K wns alle directen sterkte!!! Come on Holo..!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
schreeuwdoos


 

 
veilig??
Top Viruses
1.  WORM_NETSKY.P
2.  HTML_NETSKY.P
3.  PE_ZAFI.B
 
Virus Advisories
 !  MS04-039_ISA_SERVER 
•  WORM_MYDOOM.AG 
•  WORM_MYDOOM.AH 
•  more...
 
Related Links
•  Hoaxes
•  FREE virus scan
 
go to www.trendmicro.com
Webmasters:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl