holophonic.punt.nl
Holophonic -= De laatste update =-
Vandaag is Holophonic, Ted, onder begeleiding van familie en vrienden gecremeerd.
 
De warmte en hartelijkheid van de aanwezigen was hartverwarmend en de moeder van Ted vroeg me dan ook om haar dank en die van Ted's zussen en andere aanwezige familie op Ted's log te zetten.
 
Lieve mensen, dank je wel.

Reacties

Pagina1234
mieraja op 24-09-2007 19:15
Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe de komende tijd..
Niet alleen de komende weken, maar ook de tijd daarna!
Dat het een plekje mag krijgen..
 
Ik zal m nooit vergeten iig!
 
 
Bruno&Ingrid op 24-09-2007 21:33
Wij wachten op de internet verbinding met de Hemel.....
 
Want nu Ted daar is zal die er zekerkomen!!!
Uitvaartvoorlichting Bolink op 24-09-2007 21:34
Ted dit is het laatste wat ik voor je doen kon !!!!!
 
Marjan op 24-09-2007 21:49
Mooi gedaan heer Bolink ...
grmpfie op 24-09-2007 22:16
Na... is daar dien doodgravert nog ergens goed voor..:p
Khad de eer U even half en half te ontmoeten.. en moet het even kwijt dat ik bewondering heb voor Uw respect..
Kben ook nooit echt een van uw fans geweest, maar kon soms wel, soms niet begrijpen waarom hetTed zo persoonlijk
trof.. (heb ooit eens een kwartier lang moeten aanhoren waarom en hoe enzeau voorts...)
Mooi zoals u het zei vanmiddag..
Zo'n welles nietes ding..
Zeau kon je hem achter t behang plakken.. maar gna... je zou op je kniëen kruipen als je zo iemand aan je zijde had..
Ik bedank de familie voor het warme onthaal.. de liefde die ik voelde.. van mensen waar ik wel ooit eens over heb gehoord.. *grijns*
Ik moet zn ma bedanken.. die ik via jou intussen al meer dan 1000 x een xus gegeven heb..
Om haar te bedanken dat ze.. ondanks zijn "dansjes" hmpfz..gewoon is van m blijven houden..
Zijn zussen.. tja.. xus
 
Morgenochtend reis ik weer terug naar Heerlen, waar ik uit moet leggen waarom ik vandaag niet kwam..
Kmoet morgen ochtend weer terugzijn..
Kan nu tenminste mijn psychiater vertellen dat ik ècht gek ben..
Heb n stem in mn hoofd..
 
SPIRITUAL op 25-09-2007 00:45
Aan hen die Holo persoonlijk
hebben mogen leren kennen...
 
 
Voor een ieder zo'n zwarte dag
voor een ieder
die Holo(Ted) zo graag zag
 
Ik heb aan allen van hen gedacht
die sterk moesten zijn
want Holo moest naar zijn laatste
rustplaats gebracht.
 
 
Voor de familie, vrienden en
allen die Ted hebben leren kennen
aan dit soort stilte kun je niet wennen
 
 
Ik wens allen die hem kenden
heel veel sterkte
met de verwerking van hun verdriet
 
 
En aan Holo (Ted).....
 
Beste puntereen goede reis
 
en van mij een laatste
 
groet.
 
 
Liefs Jolanda
Jeanette1 op 25-09-2007 00:56
Weet je ik dacht vandaag in de auto na over de uitvaart. Vroeg me af of zijn familie zich niet gestoord had aan de puntfamilie die elkaar begroette en kennismaakte.
 
Ik probeerde me onderweg te verplaatsen in Ted en kon me zo voorstellen dat als hij toe zou kijken hij goedkeurend zou knikken dat zijn overlijden onderstreept dat internet wel degelijk een band schept.
 
Toch doet het me goed te lezen dat de familie het als positief ervaren heeft.
Ik was denk ik even vergeten dat Ted zijn karakter toch echt ergens van meegekregen heeft.
 
Ik zag een familie met een sterke en warme band, ik begrijp waarom hij zoveel van deze mensen hield...
 
 
 
Scoobydoo op 25-09-2007 01:10
Ted, kerel.....
 
Wat hebben we gelachen in de begintijd van MobileTextChat op SBS6. Natuurlijk was er de gedeelde liefde voor Ajax. Heerlijke telefoongesprekken hadden we toen. "Ik ben blauw Tijn" zal ik nooit meer vergeten, want dat kwam geregeld voor.
De eerste meeting hebben we samen meegemaakt, ik heb je nog in Hoofddorp afgezet.
Die meeting die jij nog hebt georganiseerd in de omgeving van Utrecht, compleet met BBQ en drank. Ik hebjeer, tot jouw verdriet, nog vaak aan herinnerd dat je zonder zonnebril en mobiel naar huis moest (verloren bij t zwemmen). Die heerlijke grote smoel van ons tweeën moet toch veel mensen geïrriteerd hebben ....
 
Hoewel we de laatste jaren geen contact meer hadden, schrok ik enorm toen ik las dat je bent overleden.
 
Familie &vrienden wens ik heel veel sterkte met het verwerken en een plaatsje geven van dit verdriet!
 
Ted, voor jou: MazzelTov! Bedankt voor de lol die we hebben gehad.
Vanaf nu zal ik ookvoor jou juichen in de ArenA!
wolk4life op 25-09-2007 01:41
ja jew.. je had me al stil... nu heb je me verslagen...
Killah op 25-09-2007 13:18
Jeanette1, ik beaam het.
 
In ieder geval ben ik zelf blij dat ik aanwezig mocht zijn en waardeer het ook zeer.
 
Ik was vooral erg onder de indruk van de speech van de zuster.
wolk4life op 25-09-2007 14:47
die heb ik gemist stonden bij t verkeerde gebouw wat zal ted gelachen hebben daarom..
en voor teds moeder heb ik alleen maar meer waardering gekregen..
Paula op 25-09-2007 16:48
@Wolk Die gebouwen stonden ook niet echt duidelijk zo hoor. Ik stond eerst ook al verkeerd en wat ik zo begreep waren wij niet de enige maar waren er meerdere
Je zou wel eens gelijk kunnen hebben over dat lachen van Ted ;-)
ria op 25-09-2007 18:58
allemaal heel veel sterkte voor de komende tijd.
wolk4life op 25-09-2007 19:50
@paula zou wel weer een stunt geweest zijn als ik daar binnen gestapt was.. en punters zijn best lief.. :)
Paula op 25-09-2007 20:11
Ik bén er binnen gestapt Wolk. Werd opgevangen door een man die me vriendelijk doorverwees naar een ander gebouw. No big deal dus.
 
En ja, de meeste punters zijn hartstikke lief!
Uitvaartvoorlichting Bolink op 25-09-2007 20:19
Het is dat ik er beroepshalve de weg weet, het komt zo vaak voor dat men staat te wachten in zeg maar het voorste gebouw links vanaf het strooiveld. Dat is het Parkcafe dus. En omdat ik er nog wel eens kom was ik er dus ook bij toen de prachtige bloemen neergelegd werden neergelegd bij het strooiveld. Dan de personen die zich alsnog afvragen hoe ik thuis gekomen ben. Later dan afspraak want mijn partner - echt mannelijk blond - had de navigatie verkeerd bediend - dus naar de vaantjes geholpen - en stond ergens nabij Betondorp omgeving Nieuwe Ooster begraafplaats. O kerels ook .
Maar het was een heeeeeeeel byzondere dag voor mij, afscheid nemen van wat toch een deel van je leven is geworden. En dan ook nog de gezichten achter de nickname ontdekken. Dus laten we zeggen dat TED ons toch bij elkaar heeft gebracht en daarvoor mijn dank knul !
Killah op 25-09-2007 23:21
en haagh..? en Daphne natuurlijk :-)
 
een betere vriend kon Ted zich niet wensen, geloof me. ik deel die mening denk ik niet alleen.
 

Anita op 25-09-2007 23:31
In gedachten heb ik Ted meegebracht naar zijn laatste rust plaats. Ik kon er helaas niet bijzijn. Maar zoals ik al zei in gedachte was/ben ik bij de lieve familie en vrienden.
 
Heel veel sterke en kracht allemaal.
 
Lieve Ted al ben je er niet meer om te antwoorden, in mijn hart een warmeplek voor jouw.
ulla op 26-09-2007 08:41
killah..je hebt helemaal gelijk..
vrienden door dik en dun,zoals hij voor hun en anderen was..las ergens dat haagh en daphne blij waren met zon vriend..ik weet zeker dat dat andersom ook zo was...
 
holo..nogmaals...ondanks dat ons contact nihill geworden was..je was er toch altijd wel..
jij vechter...maar om dan nu te weten dat je laatste gevecht geweest is...pfffffff....
 
 
het is een groot leeg gat wat je achterlaat,maar helemaal weg zal je nooit zijn...der zal altijd aan je gedacht worden...
 
sterkte familie en vrienden..
its a big hole he left behind...
CrazyLady op 29-09-2007 12:47
Tijdens mijn vakantie heb ik van mijn zus en Haagh vernomen dat Ted was overleden. Nu ik weer terug ben kan ik eindelijk een reactie geven, maar ik kan de woorden er niet echt voor vinden. Het heeft me diep geraakt, voordat ik weg ging leek het zo goed te gaan, ben blij voor Ted dat hij nu rust heeft gevonden, ik mocht hem graag en vind het spijtig dat ik hem niet wat vaker gezien en gesproken heb, punt zal nooit meer hetzelfde zijn zonder hem en dan denk ik dat ik niet alleen voor mezelf spreek. Hoewel ik er in gedachten bij was vind ik het heel jammer dat ik er niet echt bij kon zijn. Ik wens zijn familie heel veel sterkte met dit verlies en natuurlijk iedereen die Ted heeft gekend.
moeke op 29-09-2007 14:39
Hoi Ted. Rust zacht en vooral in vrede. Dat laatste miste je nogal eens in je hectische leven. Je haatte je lichaam en was altijd pissig als je weer tussen die oude kerels in het ziekenhuis moest liggen. Ik denk dat als je mee kijkt je zou denken: what the fuck, kom op allemaal ... lachen bij mij!
bliss op 30-09-2007 01:27
het was mooi hier met jou holo. het is nu mooier daar.
 
rust zacht.
 
bliss.
Albert Bolink op 12-10-2007 00:48
 
En geloof het of niet :
 
TED ^%$#(*&^%$#@ ik mis je ! 
Nicelotte op 17-10-2007 11:17
Moest weer ff aan je denken vandaag ;-)
 
liefs van Nicolette
Anita op 17-10-2007 20:58
Ik ook! ;-)
 
Maar vooral als Fokke & Sukke bij DWDD zijn. Ik zie t als een soort eerbetoon aan Ted
Annemiek op 18-10-2007 22:44
Ik heb de hele dag aan je gedacht al doe ik dat al van af dag 1 maar vandaag was het weer zo emo dag
tingelbel op 22-10-2007 20:18
Ik lees dit nu pas en ben hevig
geschrokken dat Ted overleden
is
Ondanks alles wens ik iedereen
sterkte met het verlies
En wil ik toch nog zeggen
*Ted rust zacht*
Albert Bolink op 22-10-2007 22:09
Nog 2 daagjes dan mag Ted worden uitgestrooid op de middenstip van ZIJN Ajaxveld en dat ligt dus ook op Westgaarde. En Ted er zal dan eindelijk eens op een ajaxveld 1 minuut stilte voor je zijn. Iets wat ze in de Arena niet voor je deden !!! 
wolk4life op 25-10-2007 16:43
jew..... ik mis je echt zo erg he... dr gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk.....
Christa van Wezel op 28-10-2007 22:37
Zonder enige reden, google ik de naam van mijn eerste, echte vriendje.
En dit is wat ik vind;
 
Je eigen weblog met jouw overlijdensbericht.
Ik had vanalles verwacht, maar dit niet.
 
Je bent dood, ...
 
Ik weet niet ofje familienog weet wie ik ben,maar ik herinner mijhen wel.
 
Corrie, Annemiek, Manuela en Maaike, veel sterkte met jullie verlies.
 
Dag Ted.
 
Christa.
 
 
Annemiek op 29-10-2007 07:47
Christa
Hoop dat je dit leest wij zijn jou nooit vergeten en zelf Ted niet
de laatste dagen haden we het veel over jou maar we wisten niet waar je was
 
xxsies Annemiek
wolk4life op 18-11-2007 11:30
grmpfie op 18-11-2007 14:04
Hééél mooi gedaan wolk...
 
xus
Marjan op 18-11-2007 15:34
Lang leve Holo ...
vlemke op 01-12-2007 23:41
Lieve Familie en vrienden, Ik schrik me kapot en zit in tranen achter de pc..............Dacht eerst nog, Ted zit weer te fokken...............Maar nu zie ik het is echt..........Ik kan het niet geloven en ik voel me zo ontzettend schuldig! Hij was er toen ik door een dal ging........maar we zijn elkaar uit het oog verloren. En ik ben er niet voor hem geweest! ........Ik voel me zo klote nu.
Lieve lieve Ted, Dank je en je blijft in mijn gedachten.......Zoals we samen een avondje carnaval hebben gevierd, jij sceptisch en daarna vond je het geweldig, als een houseparty zei je. Die avond dat we heel lang gepraat hebben, over de dood, het leven en de shit die we beiden hadden en onze gezamelijke belangstelling in spiritualiteit...............Damn Ted........waarom kom ik er nu pas achter dat je er niet meer bent? En ik heb je gefaald..........Ik had er moeten zijn.........Lieve, dwarse, eigenwijs stuk vreten, briljante humor en mind.......maar ook meedelevend ( voorvelen verborgen maar niet voor diegene die je kenden) zorgende vent! ik hou van je......En ik ben er kapot van............
Sterkte familie en vrienden............
Vlammetje/ vlemke/ wendy..........
Johnito op 02-12-2007 00:06
Net als Wendy hierboven kom ik er tot mijn verbijstering achter dat Ted het tijdelijke voor het eeuwige heeft verruild.  Ik moet bekennen dat ik al enige tijd niet op Ted's blog was geweest, en dus totaal niet wist wat er speelde.
 
Nooit zal ik vergeten hoe Ted zijn best deed om mijn bandje op Pinkpop te krijgen. Uiteraard haalden we het niet, maar ik vond zijn actie hartverwarmend.
 
Ted, ik ben blij dat ik je ook in levende lijve heb mogen ontmoeten, al is dat alweer lang geleden... Het ga je goed, waar je ook bent.
 
Heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden. 
 
<RAM>
Albert Bolink op 06-12-2007 23:09
Shit het is echt stil zonder jou, normaal zaten we te dollen omtrent Sinterklaas en dat ik wel eens wenstte dat ie jou meenam.
Nou dat kon dus dit jaar ook niet.
Ted kom terug , het is stil zonder JOU !!!!! 
grmpfie op 09-12-2007 15:05
Mis het gedol met Ted op punt ook heel erg.. zeer zeker rond deze tijd.. Het was dan niet zijn favoriete tijd van het jaar (zoals ie altijd beweerde.. *grijns*) maar wel de tijd van het jaar waarop zijn humor op zn scherpst was..
Ik wens de familie en vrienden speciaal in deze decemberdagen veel sterkte... xus
wolk4life op 13-12-2007 04:59
grote vriend
 
ik zal je elke dag nog wel missen 
maar zal je nooit uit mijn gedachte wissen 
in mijn gedachten zal je altijd blijven voort bestaan..
alleen je lichaam is heen gegaan 
ik zal altijd aan je denken 1 ding wat ik je nog heb kunnen  schenken
eeuwig verbondenheid dat raken we nooit meer kwijt...
 
                                      
                               
 

Guda Koelewijn op 18-12-2007 11:08
Vandaag word het as van Ted verstrooit op het ajaxveld door Ted zijn moeder, zussen en zwagers.
De moeder van Ted heeft aan mijn gevraagd of ik het op de site wilden zetten en aan jullie wilden vragen of jullie om ong. 14:00 een kaarstje voor Ted wilden branden. Om die tijd word ook het as verstrooit.
Namens zijn moeder alvast bedankt.
Groetjes Guda (vriendin van Annemiek)
Pagina1234
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
schreeuwdoos


 

 
veilig??
Top Viruses
1.  WORM_NETSKY.P
2.  HTML_NETSKY.P
3.  PE_ZAFI.B
 
Virus Advisories
 !  MS04-039_ISA_SERVER 
•  WORM_MYDOOM.AG 
•  WORM_MYDOOM.AH 
•  more...
 
Related Links
•  Hoaxes
•  FREE virus scan
 
go to www.trendmicro.com
Webmasters:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl