holophonic.punt.nl
Holophonic's gezondheid -= update 7 =-
Zoals gisteren reeds gezegd, lijken zijn hersenen niet ernstig beschadigd. Ondertussen reageert hij op pijnprikkels en beweegt hij zo nu en dan uit zichzelf.
Hij ontvangt in ieder geval pijnprikkels vanuit zijn keel, want ze hebben hem 'betrapt' met een hand bij de slangen die zijn keel in gaan. Zijn hand is nu zo 'vastgelegd' dat hij net niet meer bij zijn keel kan komen, want die slangetjes heeft hij nog wel even nodig.
Zijn maag is op gang gekomen en zelfs zijn nieren voeren vocht af. Afwachten is of het vocht ook daadwerkelijk afvalstoffen bevat, want pas dan kan men met zekerheid zeggen of zijn nieren ook daadwerkelijk op gang zijn gekomen.
De bloeddruk is weer iets gedaald, maar dat schijnt te maken te hebben met het feit dat zijn maag op gang aan het komen is.
 
> wordt vervolgd <
 
Daphne

Reacties

wiehoeee op 07-09-2007 09:53
Bedankt voor de info Daphne, ik blijf duimen...
Gr. Nadia
wolk4life op 07-09-2007 10:02
JEW me grote vriend... ik ben al 2dagen de ramen aan t zemen dehhaag zei dat ik geen raam overhoud met dat gezeem maar die kent wolk nog nie... tis net dreft maar net even iets anders en me beeldscherm doet t ook even anders..letters door mekaar .. maar jij nog heel ff zo door...
ben trots op je gek!!en nu nie meer gek doen... je verdiend wel weer een xuzzzz...
Red op 07-09-2007 10:11
Weer een nacht doorstaan. Keep the faith....
 
Xusss
stilte op 07-09-2007 10:16
Dat klinkt hoopgevend allemaal. Nogmaals veel sterkte naar iedereen en devingers zijn gekruist.
 
Stilte
kippie op 07-09-2007 10:22
sjoo dat is best goed nieuws,
zie je wel holo dat je sterk bent en zoals als velen al zeiden , je blijft verassend
 
keep on going .... joehoe!!
Josefini op 07-09-2007 10:55
Ik schrik me het apelazerus. Ik las het net op een op.punt.nl melding maar had die helemaal nog niet eerder gezien. *schaamt*
 
Ik ken Holo van het reageren op verschillende logjes, en had verder niet zoveel contact met hem. Maar ik duim voor zijn beterschap en hoop dat hij sterk genoeg wordt om beter te worden of een geschikte behandeling aan te kunnen.
 
Beste Holo, hang in there, en doe je best om er weer bovenop te komen.
 
Sterkte voor vrienden en familie bij het steunen van Holo.
Strik op 07-09-2007 11:47
TED JE GAAT HET HALEN JONGEH!!!!!! KOM OP!!!
Henk op 07-09-2007 11:47
Hou vol maat !!
dank je Daphne
Astrid op 07-09-2007 11:50
Die Holo... ik ben onder de indruk van zijn kracht... de wil is er duidelijk lijkt me
enals z'n lijfnu even dezelfde kracht als z'n wil gaat tonen,ja, dan is Holo zo weer terug hier!
Nog maar weer alle sterkte voor hem en zijn geliefden en we duimen allemaal hard mee!
gewebkijk op 07-09-2007 15:53
komop holo, je moet punt2 testen...
wolk4life op 07-09-2007 17:48
enne jew... ik heb iets gehoord wat je gezegd heb over me...werd dr verlegen van... we praten soon... de arbeid roept me... gooi vanaaf nog ff wat neer voor je.. en als dr ramen barsten gaan we snorkelen...
Nicelotte op 07-09-2007 18:04
Begin weer een beetje hoop te krijgen, maar het blijft allemaal toch vreselijk spannend.
 
We blijven duimen. liefs van Nicolette en AJ
Claudy op 07-09-2007 18:48
Ben zomaar wat op .punt.nl aan het surfen en lees dit... Sterkte voor alle betrokkenen!
 
Lees ik nou goed dat dit alles door een wondje is ontstaan? Ik was begin dit jaar er ook erg beroerd aan toe door een verwoestende bacterie, deze bracht me naar de IC.... Gelukkig heeft deze niet mijn organen bereikt. Ben benieuwd of hier ook een streptokok aan de slag is.
Plurk op 07-09-2007 21:36
Holo, ik schrik me een ongeluk, wist van niets.
Op De Telegravin misten we je reagluursels al: "Waar is gekke Holo?"
"Ja, vraag ik me ook af. Kan zijn dat hij door een dronken doperwt ontvoerd is. Ik ga even kijken", antwoord ik mijn debiele broer Ploert.
 
Pffff... Niks ontvoering.  Kop op en afblijven van die slangen!
 
Heel veel sterkte, namens de redactie van DT. 
 

Marjan op 07-09-2007 21:41
Blij weer iets positievers te horen ... Holo vecht en wij supporteren ... je kan het .. laat zien dan !
dido.punt.nl op 07-09-2007 22:22
Een beetje positief news althans zo vat ik het op.
Nogmaals : sterkte voor Jouw & de Jouwen.!! Keep the Faith!
Deh Haagh IS BOOS! op 07-09-2007 22:28
Er was net iemand heel naar aan het reageren... die reactie heb ik verwijderd. Verder heb ik de router van die persoon gehacked en behoorlijk ontregelt... even voor de duidelijkheid wie verder nog van deze plannen heeft... ik kan het afraden...
Jeanette1 op 07-09-2007 22:29
Zeg, heer Ted ik dacht dat jij en ik een afspraak hadden?
 
jij zou naar mijn borsten loeren en ik zou doen alsof ik niets zou merken. Zoiets was het toch?
 
*ik gebruik even nette bewoordingenin plaats van de woorden waar jij altijd mee smijt*
 
Maar nu even serieus...
Met wie moet ik nu kano's eten als jij er tussen uit knijpt?
 
Zullen we afspreken dat als jij dit overleeft datwe dan nog minstens 3 jaar elkaar ziek blijven maken met speculaties die we nooit gaan waarmaken?
 
Dikke kus kanjer!
"Jeanette"
Marjan op 07-09-2007 22:44
Precies !! Je moet nog wat dingetjes doen enzo Holo ... je mag er nog niet tussenuit knijpen !!
Killah op 09-09-2007 14:04
.....heel fijn....dank haagh
 
* laat een zucht van verlichting 
 
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
schreeuwdoos


 

 
veilig??
Top Viruses
1.  WORM_NETSKY.P
2.  HTML_NETSKY.P
3.  PE_ZAFI.B
 
Virus Advisories
 !  MS04-039_ISA_SERVER 
•  WORM_MYDOOM.AG 
•  WORM_MYDOOM.AH 
•  more...
 
Related Links
•  Hoaxes
•  FREE virus scan
 
go to www.trendmicro.com
Webmasters:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl