holophonic.punt.nl
De moeder van Holophonic
De moeder van Holophonic is heel blij verrast en dankbaar voor alle reacties en steunbetuigingen en stak dit niet onder stoelen of banken, ze vertelde ook dat ze het niet erg zou vinden als ze 3 jute zakken met post naar Holo toe moest slepen, dus ik zou zeggen, laat wat van je horen.
 
Namens de moeder van Holo dus nogmaals hééééééél erg bedankt en alsjeblieft niet stoppen.

Reacties

Nicelotte op 07-09-2007 22:54
Op de bus ;-)
 
liefs van AJ en Nicolette
Confused op 07-09-2007 23:03
Ik stuur even een mailtje voor het adres!
Plurk op 07-09-2007 23:22
Het zou wel zo handig zijn als het postadres hier genoemd wordt. Iemand een mailtje sturen om toestemming te krijgen tot het versturen van een kaart is de omgekeerde wereld.
Patricia op 08-09-2007 08:37
Ben blij dat er weer hoop is,
 
Patricia
Deh Haagh op 08-09-2007 08:57
@Plurk;Het plaatsen van Holo's privéadres is iets wat de familie niet wil. Zoals ik het nu doe vinden ze wel goed.
 
Wil je een kaartje sturen, geen probleem maar dan zul me ff moeten mailen voor het adres... >>klik<<
 
Sorry, maar het is niet anders.
Maartje op 08-09-2007 09:01
@ Plurk. Het postadres is een privéadres uit de familie. Ik hoop dat je er begrip voor hebt dat we dit niet openlijk op dit log willen zetten. Het gaat ook totaal niet om toestemming om een kaart te mogen sturen maar enkel om het doorgeven van het adres aan alleen vrienden en bekenden van Ted die goede bedoelingen hebben.
De praktijk leert dat dit log helaas niet alleen bezocht wordt door mensen die Ted gunstig gezind zijn.
Excuses voor het ongemak.
 
Groet,
Maartje, het zusje van Ted
Deh Haagh op 08-09-2007 09:06
Goedemorgen Maartje ;-)
wolk4life op 08-09-2007 09:14
en t is een kleine moeite om te mailen voor t adres..als je ted echt een kaart wilt sturen..jew..je kaart is al onderweg alleen de postzegels liggen nog hier..1 van de zusters geeft je wel een xuzz van mij...
Marjan op 08-09-2007 09:22
Ik ga ook een kaart sturen ... ik wil wel helpen die drie postzakken op te vullen !
Adje op 08-09-2007 09:28
Deh Haagh ,hormail moet dus Hotmail zijn ,het is maar dat je het weet.
 
Alle vrienden en Familie veel sterkte en medeleven de komende tijd
 
Greetz
Deh Haagh op 08-09-2007 09:54
Oeps.... thx.. Adje...
Nieuwe Poging >>klik<<
phoenix op 08-09-2007 11:02
de kaart is onderweg,maar naar het ziekenhuis waar hij eerst lag....we duimen voor je holo en dat blijven we doen tot je weer rondhuppelt....ben blij dat het de goed kant weer op gaat....sterkte allemaal
Deh Haagh op 08-09-2007 11:06
@Phoenix... de post wordt vanuit ziekenhuisen vaak niet doorgestuurd helaas...
gedachtenvanmiranda op 08-09-2007 12:18
Ik heb door omstandigheden nog even verzuimd om een kaartje te sturen maar dat ga ik vanmiddag goed maken. Want ik weet hoe belangrijk een kaartje kan zijn als je het moelijkt hebt.
Plurk op 08-09-2007 16:49
@Maartje: Ik dacht dat het om een ziekenhuisadres ging.  
 
 
grmpfie op 08-09-2007 17:10
Zwaait effe naar Haaghie...
Manuela heeft me gisteren gezegd dat ze int andere ziekenhuis zou informeren naar de post..
Dikke xus en knuffies voor ma en zussies
Deh Haagh op 08-09-2007 17:20
*Zwaait ff terug* En nu ga ik pannekoeken eten met mini-Haagh.
kippetjuh op 08-09-2007 17:35
ik durfde me kaart niet te posten , ja sorry, was erg geschrokken holo , en ben nogal aan de emo kant wat dat betreft, you know, maar goed hij is op de post gegaan vanmiddag, en ben blij te lezen dat je weer een beetje de goede kant op sukkeld , al is het met ups and downs maar weet je ik ben blij dat je er nog bent. me eerste gedachte waren niet zo positief , ging egt van alles door dit koppie heen, het eerste bericht wat hier werd geschreven dat je was opgenomen , mijn god , de tranen waren niet meer te stoppen, me hart zat met recht in me keel , maar hee, je komt er weer bovenop toch? je moet wel want we je zou nog steeds komen draaien met een feesie wat ik in de toekomst hier ga geven, ja holo beloofd is beloofd hahahaha .
maar hee , dit staat allemaal niet in de kaart hoor , te weinig schrijfruimte op dat ding ppfff
dus ja dan maar hier toch?
en weet je ik ga zo op vakantie tenminste vrijdag , tegen die tijd ben je wel weer wakker toch?
zo niet dan hoop ik je te spreken als ik terug ben , afgesproken?
holo be strong ,
dikke kuzz
en voorma en zussen en iedereen nogmaals heel veel sterkte met holo,s gevecht . en dat hij maar snel weer wakker mag worden.
Annemiek Zus Ted op 08-09-2007 17:39
We hebben post van uit het ziekenhuis gekregen dus woord netjes naar me moeder gestuurd en voor gelezen aan Ted, beschermengel komt goed van pas en zal zeker positievief tijd uitstralen
grmpfie op 08-09-2007 17:43
Dat was de bedoeling Annemiek.. zorg maar dat ie snel bij Ted is.. heeft er al n btje lang over gedaan..
xus
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
schreeuwdoos


 

 
veilig??
Top Viruses
1.  WORM_NETSKY.P
2.  HTML_NETSKY.P
3.  PE_ZAFI.B
 
Virus Advisories
 !  MS04-039_ISA_SERVER 
•  WORM_MYDOOM.AG 
•  WORM_MYDOOM.AH 
•  more...
 
Related Links
•  Hoaxes
•  FREE virus scan
 
go to www.trendmicro.com
Webmasters:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl