holophonic.punt.nl
Holo slaapt niet -= update 14=-
Ondertussen geoefend in het ziekenhuisbezoek, stormen wij de afdeling op en lopen naar de kamer links achterin. De kamer is leeg. Even slaat de schrik ons om het hart. Sneller dan dat we de afdeling opgekomen zijn staan we bij de zusters. Holo blijkt verhuisd naar een kamer op de kant van de avondzon.
 
Eindelijk zijn moeder ontmoet (lief mens is dat!) en lekker tegen Holo aan staan kleppen. Eindelijk weer zijn bijdehante reacties. Als ik hem vertel dat hij er uit heeft gezien als Haagh op zijn zwaarst, kompleet met dikke kop, en als  ik vertel dat ik hem nu toch stukken knapper vind, weer zijn magere zelf, pakt hij mijn hand. "Schrijf je het op en plak je het op mijn log? Holo is knapper dan Haagh!" Ja Holo, zal ik doen.
 
Nog maar een keer verteld dat we een zoenlijst zijn begonnen voor als hij straks weer op eigen benen kan staan. Het ontlokt hem een glimlach, zeker als ik de strijd om de volgordes verklap en dat ik mijn eerste zoen stiekem al gestolen heb toen hij vrijdagavond lag te slapen. "Nu ben ik wakker..." Ik steel nog een zoen. Hij grijnst. Haagh krabbelt toch weer terug, hij wil niet zoenen. Holo pakt mijn hand. Schrijf je het op en zet je het op mijn log, dat Haagh niet zoenen wil?" Natuurlijk Holo, no sweat.
 
Holo heeft al dagen de hik. Zelfs de medicijnen die de dokter heeft gegeven helpen niet om er vanaf te komen. Een half uurtje nadat wij er zijn binnen komen stappen krijgt Holo een hoestbui vanuit zijn tenen. Verschrikkelijk om te zien hoe hij kromtrekt van de pijn, maar na die hoestbui is het stil. We kijken elkaar aan. Het blijft stil. Dan was die hoestbui toch nog ergens goed voor, want de hik is weg!
 
Holo blijkt sinds vrijdag dat wij hem slapend hebben verlaten niet meer te hebben geslapen. Hij is uitgeput, maar komt niet in een diepe slaap. Hij is doodop. Zijn concentratie begint te tanen en hij wordt steeds moeilijker verstaanbaar. Hij kan  ook slecht onthouden wat je hem verteld en welke dag het is? Het ontgaat hem volledig, maar hij mist natuurlijk ook hele stukken. De doktoren verwachten dat als hij een paar uur slaapt, dat hij dan weer gewoon helder en geconcentreerd is, want dat hij nu gewoon echt last heeft van slaaptekort.
 
Als wij de deur uit sluipen lijk je zo goed als te slapen. We doen zachtjes, we willen de laatsten zijn die je wakker maken, je hebt het nu zo hard nodig!
Weltrusten Holo, tot vanavond!
 
Daphne en DehHaagh.

Reacties

Red op 17-09-2007 08:36
*slikt*
Ik hoop zo dat hij vannacht goed geslapen heeft. Zal voor hem heel moeilijk zijn om nu zonder slaapmiddelen in slaap te komen.
 
Sterkte Holo en xusss!
 
grmpfie op 17-09-2007 09:22
Hmpfz... dat HoLo knapper is dan Haagh issa logies toch..*grijns*
Hoop dat ie goed slaapt.. slaap is nog altijd de beste medicijn..
Uit eigen ervaring.. (heb ook ooit n tijd in coma gelegen) weet ik dat t nog wel n tijdje zal duren voordat de hersencelletjes "normaal"gaan werken..
Zelf ben ik zo ongeveer een half jaar van mn geheugen kwijt..
Wens je mooie dromen en kracht en sterkte HoLo..
T gevecht is nog niet over..
Xuss.. je bent de hele dag in mijn gedachten...
 
Annemiek op 17-09-2007 09:40
Nou Ted heeft weer niet geslapen hij heeft weer aan zijn slangetjes getrokken hij kan nu al iets beter drinken zonder zich gelijk weer te verslikken, ze gaan nu kijken of ie normaal mag eten ik hoop echt dat ie een beetje kan gaan slapen dit houd geen mens zo vol toch
Red op 17-09-2007 10:01
Dit houdt idd geen mens vol Annemiek. Maar hij is zooo sterk, dat heeft ie wel bewezen. Ik hoop dat ie vandaag dan eindelijk kan slapen...
 
Sweet dreams Holo!
Patricia op 17-09-2007 10:17
Hopelijk kan hij vandaag wat slapen.
 
Van uitgeput raken wordt je ook niet veel beter(der)
 
Beterschap Holo..
Paula op 17-09-2007 10:30
Is blij dat het langzaam maar zeker vooruit gaat!
Confused op 17-09-2007 12:28
Ik wil zo langzamerhand wel eens een foto zien...!
En ik hoop dat die #*&!!! ( )slangen er nou eens uit mogen! Kan hij tenminste normaal slapen!
 
ginnyswereld op 17-09-2007 12:50
Wat naar dat hij steeds de slangetjes voortijdig eruit wil halen, hij wordt er toch nog beter van...
 
redgranny op 17-09-2007 14:14
ben blij dat het wat beter gaat en idd niet slapen is nu niet goed voor hem wens hem en zijn famiely veel sterkte knfx van granny.
moeke op 17-09-2007 15:01
Ted houdt heus wel vol, gewoon omdat hij Ted is. Die overtuiging bezit ik volledig .... Kom op he ouwe kneuz ... xuss
Plurk op 17-09-2007 22:54
Met al die zusters om Holo heen zou ik ook doodmoe worden en de hik krijgen.
stilte op 17-09-2007 22:56
Ben al een poos niet geweest maar afgezien van de slapeloosheid, is het goed te lezen dat het hem goed gaat.
 
 
Stilte
gedachtenvanmiranda op 17-09-2007 23:18
Een ding is me wel duidelijk inmiddels het is een vechters baas....
Holo geef niet op!!!!
Adjuh op 18-09-2007 00:06
Holo Rocksss.
 
 
 
Hou je haaks kerel,en ik doe 't met een knipoog, i.pv. te kussen, OK ?
Astrid op 18-09-2007 13:28
Arme Holo, ik hoop echt dat het slapen zal verbeteren. Fijn te horen dat ie wel weer zn bijdehandte zelf is! Eh Haagh, ik sta niet meer op die lijst, maar je verteld hem toch wel dat ik hem de grootste zoen wil geven he? :-)).
wolk4life op 18-09-2007 15:26
jew!!!!!.... friends forever...
grmpfie op 18-09-2007 15:54
Me too...!! Wolk xuss..
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
schreeuwdoos


 

 
veilig??
Top Viruses
1.  WORM_NETSKY.P
2.  HTML_NETSKY.P
3.  PE_ZAFI.B
 
Virus Advisories
 !  MS04-039_ISA_SERVER 
•  WORM_MYDOOM.AG 
•  WORM_MYDOOM.AH 
•  more...
 
Related Links
•  Hoaxes
•  FREE virus scan
 
go to www.trendmicro.com
Webmasters:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl