holophonic.punt.nl
Laatste artikelen
Holo doet het steeds beter... ahum... zijn eigenwijzigheid is ook herstellende... blijkbaar irriteerde de slang die op zijn slagader is aangesloten ivm ondersteuning van zijn hart, via zijn lies dusdanig dat Holo dacht, "Kom ik zal die er even uittrekken".
 
Ze zijn een half uur bezig geweest met druk uit oefenen en een stevig drukverband aanleggen.
 
Ondertussen reageert Holo met ja en nee schudden op gerichte vragen en heeft hij zelfs zijn zus uitgezwaaid.
 
Het gaat dus steeds een beetje beter. Morgen ga ik dan ook proberen langs te gaan en uiteraard zal ik van iedereen de hartelijke groeten weer doorgeven.
 
Morgen of dinsdag gaat men ook kijken of de beademing eraf kan... kan dat niet, dan moeten ze hem weer even in slaap brengen om opnieuw de beademing aan te brengen, heel spannend dus!
 
Zet hem op Holo!! We duimen voor je en er branden onderhand zoveel kaarsjes dat er in heel Nederland geen straatverlichting meer nodig is.
 
Go for it Dude!!!!!
 
 
Deh Haagh
Lees meer...   (37 reacties)
Grmpfie wilde een kaarsje voor Holo opsteken, virtueel dus...
 
Grmpfie, namens jou voor Holo...
 
(click me)
Lees meer...   (36 reacties)
Heet van de sms van Manuela weer even een update...
 
"Holo blijft stabiel en lijkt nu te reageren wanneer hij aangesproken wordt.
Eindelijk een dag zonder tegenslag!"
 
Go Holo! Go Holo! You can do it! You can do it! Go Holo! Go Holo!
 
 
Deh Haagh
Lees meer...   (19 reacties)
Het heeft de heer Holophonic behaaght om vanacht stabiel te blijven...
 
Da's de eerste nacht Holo. nou de rest nog!
Lees meer...   (16 reacties)
De moeder van Holophonic is heel blij verrast en dankbaar voor alle reacties en steunbetuigingen en stak dit niet onder stoelen of banken, ze vertelde ook dat ze het niet erg zou vinden als ze 3 jute zakken met post naar Holo toe moest slepen, dus ik zou zeggen, laat wat van je horen.
 
Namens de moeder van Holo dus nogmaals hééééééél erg bedankt en alsjeblieft niet stoppen.
Lees meer...   (20 reacties)
Zoals gisteren reeds gezegd, lijken zijn hersenen niet ernstig beschadigd. Ondertussen reageert hij op pijnprikkels en beweegt hij zo nu en dan uit zichzelf.
Hij ontvangt in ieder geval pijnprikkels vanuit zijn keel, want ze hebben hem 'betrapt' met een hand bij de slangen die zijn keel in gaan. Zijn hand is nu zo 'vastgelegd' dat hij net niet meer bij zijn keel kan komen, want die slangetjes heeft hij nog wel even nodig.
Zijn maag is op gang gekomen en zelfs zijn nieren voeren vocht af. Afwachten is of het vocht ook daadwerkelijk afvalstoffen bevat, want pas dan kan men met zekerheid zeggen of zijn nieren ook daadwerkelijk op gang zijn gekomen.
De bloeddruk is weer iets gedaald, maar dat schijnt te maken te hebben met het feit dat zijn maag op gang aan het komen is.
 
> wordt vervolgd <
 
Daphne
Lees meer...   (20 reacties)
Holo's gezondheid is letterlijk een dansje aan het uitvoeren, "Doe een stapje naar voren, doe een stapje terug".
 
Voorzover men na onderzoek heeft kunnen zien zijn, zijn hersenen niet ernstig beschadigd maar is zijn bloeddruk wel weer omlaag.
 
Het moge duidelijk wezen, de strijd is nog verre van gestreden.
Lees meer...   (11 reacties)
Gisteravond kreeg ik weer even telefoon van Manuela, één van Holo's zussen, ze had eindelijk ook een beetje positief nieuws.
 
Holo wordt niet langer bestuurd door de beademing maar stuurt deze nu zelf aan en bepaald zelf het tempo en de hoeveelheid. Dat wil nog niet zeggen dat hij bij kennis is maar in ieder geval wel dat zijn lichaam reageert.
 
Hij heeft zelfs bewogen, helaas zegt dat ook weer niets maar het is weer wel beter dan roerloos liggen.
 
Kleine beetjes hoop dus.
 
Vandaag gaat de neuroloog wat testen doen om te kijken of Holo reageert op bepaalde prikkels, zodra er wat te melden valt, plaats ik uiteraard een update.
 
Er is ook slecht nieuws helaas... omdat Holo's aderen te dun en te weinig aanwezig zijn zal hij nooit een bypass kunnen krijgen, als hij bijkomt zal hij dus zwaar hartpatiënt blijven met alle gevolgen vandien...
 
Lieve mensen, bid, smeek, schreeuw en doe alles wat je kan om het kracht te geven.
 
Vechten vent, vechten, vechten met alles wat je hebt!!
 
 
Deh Haagh
 
P.S. Kaartje sturen? Mail mij even voor zijn postadres. >>klik<<
Lees meer...   (23 reacties)
Vanochtend kreeg ik deze sms van zijn zus.
 
Gedurende de nacht is zijn bloeddruk van 60 naar ruim 80 gegaan. Uit de echo blijkt dat zijn hartkamer lekt en het enige wat ze nu voor hem kunnen doen is een bypass operatie Maar die kan hij nu niet aan.
 
Blij dus dat zijn bloeddruk door de medicijnen weer omhoog is gegaan.
 
Deh Haagh
Lees meer...   (28 reacties)
We kunnen er geen doekjes om winden, de man die daar ligt is niet de Holo die we kennen, hij is bleek, opgezwollen van al het vocht wat hij vasthoudt en er zitten zo mogelijk nog meer monitoren, infusen en slangetjes aan hem dan in Hoofddorp waar hij eerst lag.
 
Naast zijn hoofd ligt ook nog een mp3 speler, de muziek onlokt een glimlach bij ons, die herkennen we, dat dan weer wel.
 
We zijn er niet hoopvoller opgeworden, de aanwezige verpleger vertelde ons één en ander en het komt er eigenlijk op neer dat zijn situatie er niet beter op is geworden of het er ook slechter op is geworden kunnen ze pas over een dag misschien zelfs pas twee vertellen.
 
We hebben in ieder geval ons best gedaan om alle steun betuigingen en donderpreken aan hem over te brengen en zoveel mogelijk namen te noemen.
 
Keep up the fight Holo... we missen je allemaal!
 
Deh Haagh en Daphne
Lees meer...   (20 reacties)
Categorieën
schreeuwdoos


 

 
veilig??
Top Viruses
1.  WORM_NETSKY.P
2.  HTML_NETSKY.P
3.  PE_ZAFI.B
 
Virus Advisories
 !  MS04-039_ISA_SERVER 
•  WORM_MYDOOM.AG 
•  WORM_MYDOOM.AH 
•  more...
 
Related Links
•  Hoaxes
•  FREE virus scan
 
go to www.trendmicro.com
Webmasters:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl